Google Ads

Google este cea mai importantă sursă de promovare. Indexarea în Google și promovarea prin serviciul Google Ads aduce un aport impresionant afacerii tale.

Indexarea în Google și promovarea prin serviciul Google Ads aduc un aport impresionant de vizitatori pentru compania ta. De asemenea, îți putem oferi și alte campanii de promovare prin intermediul mass-media.

– Campanii de promovare prin Google Ads. Mai exact, campanii de apariție în rețeaua de căutare Google, printre primele locuri în căutare, în funcție de domeniul companiei dumneavoastră. De asemenea, campanii de apariție în rețeaua de display Google (adică vor fi afișate bannere publicitare, ale companiei tale, pe site-urile partenere Google).

– Implementăm campaniile pe grupuri țintă, după vârstă, sex, localitate, domenii de interes și nu numai. Utilizăm cuvinte cheie relevante pentru ca website-ul dumneavoastră să fie cât mai ușor de găsit.

– Campaniile au un buget stabilit/fix pe zi, iar acesta poate fi ajustat în orice moment, în funcție de necesitățile companiei dvs.

– Verificăm și adaptăm periodic campaniile tale astfel încât cuvintele irelevante pentru căutare să fie eliminate și/sau înlocuite cu altele optime.