Servicii personalizate de promovare

Misiunea noastră este de a răspunde solicitărilor prin promptitudine, seriozitate și servicii de înaltă calitate.

 CREATIVITATE – SERIOZITATE – CALITATE – PASIUNE

 

Reclamele și mesajele dumneavoastră sunt mult mai ușor de vizualizat, oricând, 24/24. Lăsați-ne pe noi să ne ocupăm imaginea dumneavoastră în online.

– Realizăm pagini personalizate de Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, etc.

– Deschidem un cont de YouTube, dacă este necesar companiei dumneavoastră.

– Realizăm postări zilnice pe rețelele de socializare și le distribuim în grupuri cu sute de mii de utilizatori (valabil doar pentru Facebook). În acest fel veți atrage mai mulți potențiali clienți.

– Oferim campanii plătite de promovare a postărilor cu direcționare pe grupuri țintă, după locație, vârstă, sex, etc, în funcție de bugetul alocat de dumneavoastră.

 

Indexarea în Google și promovarea prin serviciul Google Ads aduc un aport impresionant de vizitatori pentru dumneavoastră. De asemenea, vă putem oferi și alte campanii de promovare prin intermediul mass-media.

– Vă oferim campanii de promovare prin Google Ads. Mai exact, campanii de apariție în rețeaua de căutare Google, printre primele locuri în căutare, în funcție de domeniul companiei dumneavoastră. De asemenea, campanii de apariție în rețeaua de display Google (adică vor fi afișate bannere publicitare, ale companiei dvs. pe site-urile partenere Google).

– Implementăm campaniile pe grupuri țintă, după vârstă, sex, localitate, domenii de interes și nu numai. Utilizăm cuvinte cheie relevante pentru ca website-ul dumneavoastră să fie cât mai ușor de găsit.

– Campaniile au un buget stabilit/fix pe zi, iar acesta poate fi ajustat în orice moment, în funcție de necesitățile companiei dvs.

– Verificăm și adaptăm periodic campaniile dvs. astfel încât cuvintele irelevante pentru căutare să fie eliminate și/sau înlocuite cu altele optime.

 

– Vă oferim posibilitatea de a realiza pentru dumneavoastră, un website cu un design atractiv și responsive, adică să fie vizualizat în mod optim și de pe telefonul mobil sau tabletă.

– Structura website-ului va fi ușor de accesat atât de vizitatori, cât și de administratorii acestuia.

– Website-ul va fi realizat în mod complex și profesionist, cu programare completă și cu un design atractiv, pe specificul companiei dumneavoastră.

– Vom implementa pagini web dinamice, interactive, astfel încât vizitatorii să fie cât mai atrași de ceea ce îi interesează. În plus, oferim posibilitatea de contorizare a numărului de vizitatori.

– Realizăm legăturile cu rețelele de socializare și proiectăm o pagină de contact complexă, cu formular de contact, hartă Google interactivă și localizare GPS / coordonate sediu.

– PLUS: Oferim servicii suplimentare de copywriting și mentenanță WEB.